Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Mommy Dead and Dearest (2017) Documentar Online Subtitrat


Titlu Romania: Draga mea mama moarta
Regia: Erin Lee Carr
Actori: Jim Arnott, David Blanchard, Dee Dee Blanchard
An: 2017
Gen: Documentare, Crima
IMDB: 7.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Mommy Dead and Dearest

În acest documentar, este explorată asasinarea lui Deedee Blanchard de către fiica sa Gypsey Rose, precum și circumstanțele care au condus la eveniment.

Mă simt atât de rău pentru țigani din Draga mea mama moarta online subtitrat! Nu înțeleg cum a trecut prin atâtea crăpături! Cum ar putea acești medici idiot să facă aceste tratamente și intervenții chirurgicale pe acest copil fără a vedea dovezile medicale; făcându-le necesare! Pur și simplu nu înțeleg! Sunt mult mai supărat pe doctorul care a spus că a fost victima lui Munchausen prin procură, dar nu și-a făcut datoria, în măsura în care o îndepărta imediat de mama ei!

A suferit 20 de ani de abuz și de detenție! Sunt total de acord cu bunica ei! A plătit în avans pentru această crimă și ar trebui eliberată in Mommy Dead and Dearest online subtitrat. Cred că dacă a fost luată în judecată, va fi liberă.

Nu-i doresc nimic altceva decît cel mai bun pentru tot restul vieții. Poate prin un miracol, Dr. Phil o poate ajuta să înceapă să trăiască mai devreme decât mai târziu. Avocații, procurorii și judecătorul sunt, în acest caz, bâlbâieri! Nu a suferit suficient?

Da, ea a luat parte la uciderea mamei sale! Dar o mai bună schimbare a evenimentelor ar fi fost medicul care o proteja, în timp ce mama ei a putrezi în închisoare! Pentru că toți au eșuat acest copil, ea nu a avut altă cale de ieșire! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe țigani!