Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Mohawk (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ted Geoghegan
Actori: Kaniehtiio Horn, Ezra Buzzington, Eamon Farren, Justin Rain, Jon Huber
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mohawk

Spre finalul marelui razboi din anul 1812, o femeie dintr-un trib nativ-american si cei doi amanti pe care aceasta ii are se implica intr-o batalie terifianta cu mai multi soldati americani care ii vaneaza acum ca sa se razbune pe ei dupa ce au comis anumite fapte tragice.

În războiul din 1812, o tânără femeie din Mohawk și cei doi iubiți se luptă cu o echipă de soldați americani care se îndoiesc de răzbunare.

Descrisă ca o filmare de invazie acasă cu America de Nord acasă, și americanii invadatorii, MOHAWK este un acționar periodic revizionist, a spus cu o perspectivă modernă. Este un salt puternic pentru Geoghegan, care a filmat o caracteristică ascuțită, o caracteristică realizată din punct de vedere tehnic, cu un buget destul de redus. Adesea, aceste tipuri de filme arată bine pe televizor / dispozitive, dar nu țineți pe ecranul mare. MOHAWK este excepția. Arată grozav – cu o cinematografie puternică de Karim Hussein, care la împușcat și pe HOBO WITH A SHOTGUN, episoade de “Hannibal”, ABC’S OF DEATH și ANTIVIRAL, și are un memorabil scor de synth de Wojciech Golczewski.

Ritmul general al filmului Mohawk online subtitrat este bun; cu o durată de nouăzeci de minute; deși recunosc că am găsit primele două treimi; care sunt mai mult bazate pe realitate; mai interesante decât finala finală a guignolului gore-heavy. Este nevoie de o ocolire oarecum previzibilă în teritoriul de groază; care este probabil o necesitate comercială; dar; de asemenea; înnebunește tensiunea cumva așa cum am fost atât de investit în eroi.