Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Mobius (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Eric Rochant
Actori: Vicky Krieps, Jean Dujardin, Tim Roth, John Lynch, Wendell Pierce, Vladimir Menshov
Anul: 2013
Gen: Drama, Thriller
Durata: 103 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mobius (2013)

Mistuită de ură din cauza îndelungatei sale infidelități, soția vrea să se răzbune pe soțul ei, dar ajunge să-l rănească mortal pe fiul lor, dispărând apoi doborâtă de vină. Tatăl încearcă să îngrijească rana, dar vede că nu este vindecabilă și își taie bărbăția, convins că este sursa întregii nenorociri. Rezultatul este că rana se vindecă întrucâtva, dar când soția se întoarce într-un târziu, familia se va trezi împinsă pe panta unei distrugeri încă și mai îngrozitoare.

Filmul de față este o palmă dată normalității. Așa cum și-a obișnuit fanii (cred că puțini la număr dar rebeli), Kim Ki-duk tratează obsesiile, extremitățile psihice-fizice și teritoriile interzise. Trebuie să precizez încă de la început că Moebius nu va fi pe placul celor pudici. Nici pe placul celor tradiționaliști. Așadar, rândurile de față sunt impresiile la cald după vizionarea filmului, nicidecum o recomandare.

Scena inițială dă de înțeles că totul se va petrece fără cuvinte (ca-n Bin Jip, unul dintre best-of-urile lui Ki-duk). Soția încearcă să-și oprească soțul din a răspunde la telefon unei alte femei, cea cu care o înșală. Asistăm (alături de fiul celor doi) la o luptă caraghioasă între un bărbat și o femeie (oare chiar există astfel de cazuri în realitate? s-ar putea să existe altele mai cu moț !). El își prețuiește amanta, ea nu concepe să-l împartă cu altcineva. Neavînd de ales, soția încearcă să elimine vinovatul pentru această situație: penisul soțului.