Mistress Hunter (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Penelope Buitenhuis
Actori: Lauralee Bell, Martin Copping, Lauren Plaxco
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Review Mistress Hunter (2018)

Destinat să-l facă să plătească pentru afacerea sa și să-și asigure custodia fiicei lor, Jackie angajează o Hunter Hunter pentru a opri relația soțului cu cealaltă femeie. Dar când amanta și soțul ei s-au prăbușit, vânătorul de stăpâni nu pare să fi existat și Jackie este suspectul numărul unu.

Mistress Hunter sună ca un thriller plin de melodrama; cu femele nebunești în jurul fiecărui colț; dar filmul este mai mult de un frig; pus înapoi în mister; care tune în jos elementele obișnuite de viață. Narațiunea este interesantă uneori; iar premisa este una bună; astfel încât cei care preferă un ritm mai lent și mai puțină dramă ar putea găsi mult pentru a aprecia aici. Bineînțeles; îmi place melodrama și thrillerele maniacale; așa că nu mi-a fost răsturnată; dar Mistress Hunter este încă un ceas solid.

Filmul Mistress Hunter online subtitrat ne arată afacerea de pe ambele părți ale căsătoriei; așa că vedem tristețea soțului și îl cunoaștem pe tânăra sa amantă; în timp ce vedem și cum soția se descurcă cu situația; precum și perspectiva Hannei ca detectiv amator. Acest lucru permite mai multe răsturnări și transformări; ceea ce majoritatea spectatorilor doresc într-un film misterios; cum ar fi Mistress Hunter; sau cel puțin așa cred.

Jackie și Hannah sunt personaje calde; în timp ce chiar și tânăra stăpână este arătată ca o persoană decentă; deci aceasta este o abordare mai ușoară a acestui tip de material; dacă ești o persoană obișnuită pe viață. Sunt sigur că unii vor fi lipsiți de melodrama sălbatică; dar cei care doresc un whodunit mai relaxat ar trebui să fie mulțumiți aici.

PortalulTauTV.com
Mistress Hunter (2018) Online Subtitrat in Romana
Mistress Hunter (2018)
Editor's Rating:
2