Mission Control The Unsung Heroes of Apollo (2017) Online Subtitrat


Regia: David Fairhead
Actori: John Aaron, Stephen Bales, Jerry Bostick
An: Filme Online 2017
Gen: Documentare, Istorice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mission Control The Unsung Heroes of Apollo (2017)

În centrul programului Apollo a fost echipa specială în misiunea de control care a pus un bărbat pe lună și a contribuit la crearea viitorului.

Din câte știu, nu a existat un film produs și dedicat eroilor adevărați neascultători ai misiunii de control care au strălucit atât de spectaculos în epoca transcendentă a primelor oameni de aterizare de pe NASA pe Lună. Și întrebarea mea este ……. De ce naiba nu ?!

Ei bine; vestea bună este că datorită directorului britanic și expertului David Fairhead acum acolo este FINAL un ultim omagiu extraordinar pentru pionierii extraordinari care au jucat un rol atât de important în răscularea Statele Unite în victoria în “The Space Race” din anii 1960 și anii ’70. Pentru că avem acum noul documentar uimitor “Controlul Misiunii: Eroii Nemulțumiți ai lui Apollo”. Și; omule; sunt aici să-ți spun că merită să aștepți!

Fairhead a făcut o lucrare hotărâtă de a cronica nașterea și apariția meteorică următoare a NASA în urma rușilor care au exploatat cu succes Sputnik 1 în orbita Pământului în 1957. Printr-o serie nătărătoare de înregistrări și știri actuale ale perioadei fără întreruperi; cu o recuză de zbor a călătorilor în aer liber și interviuri cu reprezentanți ai echipei de ingineri; care au integrat fără îndoială să transforme visele într-o realizare de neegalat; Fairhead folosește o narațiune care este la fel de entuziasmată și palpitantă; deoarece este bogat informativă și educativă.