Missing in Action 2 The Beginning (1985) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Disparut in misiune 2
Regia: Lance Hool
Actori: Chuck Norris, Soon-Tek Oh, Steven Williams
An: 1985
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Disparut in misiune 2 – Missing in Action 2 The Beginning (1985)

Daca primul film al acestei serii avea ca subiect recuperarea prizonierilor de razboi a caror existenta nici macar nu era recunoscuta de oficialitatile comuniste vietnameze, aceasta a doua parte e concentrata asupra timpului petrecut de colonelul James Braddock in lagarul de prizonieri in timpul razboiului. Lagarul e condus de dementul colonel Yin, care ii obliga pe detinuti sa cultive opiu pentru traficantii francezi si incearca sa-i forteze sa recunoasca faptul ca au comis nenumarate crime de razboi. Daca vrea sa scape cu viata, Braddock trebuie sa evadeze si sa-si salveze si camarazii.

Al doilea film al seriei Disparut in misiune 2 – Missing in Action 2 The Beginning are loc în timpul Războiului din Vietnam, oprindu-se asupra perioadei în care Braddock (Chuck Norris) este în lagărul de prizonieri condus de colonelul Yin (Soon-Tek Oh). Acesta îi obliga pe deținuți să cultive opium pentru traficanții francezi și dorea să-i facă să recunoască faptul că au comis crime de război. Singura soluție pentru Braddock de a scăpa cu viață este evadarea.

Colonelul James Braddock este prizonier in lagarul condus de dementul colonel Yin; care ii obliga pe detinuti sa cultive opiu pentru traficantii francezi si incearca sa-i forteze sa recunoasca faptul ca au comis nenumarate crime de razboi. Foarte bun filmul Disparut in misiune 2 – Missing in Action 2 The Beginning. La inceput am crezut ca va fi ca si prima parte; parte care nu m-a incantat deloc. Dar nu a fost asa; are o actiune foarte buna; gen Rambo; col. Braddock incercand sa scape din lagarul vietnamez in stilul Chuck Norris; bineinteles ca jucat tot de Norris. Disparut in misiune 2 – Missing in Action 2 The Beginning este un film foarte bun care merita vazut.