Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Miss Agent Secret 2 – Miss Congeniality 2 (2005) Online Subtitrat


Regia: John Pasquin
Actori: Sandra Bullock, Regina King, William Shatner
An: 2005
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Miss Agent Secret 2 – Miss Congeniality 2

Miss Congeniality 2 Inarmata si seducatoare reia aventurile agentei FBI Gracie Hart (SANDRA BULLOCK) la scurt timp dupa ce a dejucat planurile impotriva concursului Miss Statele Unite in timp ce lucra sub acoperire ca o concurenta la Miss si a devenit peste noapte un star media.

Lucrurile in Miss Agent Secret 2 online subtitrat nu au mers prea bine in ultima vreme. Suferind inca de pe urma unei iubiri destramate; si frustrata sa afle ca noua ei nou descoperita ii pune in pericol munca sub acoperire pe care o iubeste; Gracie il lasa fara a se opune pe seful ei, Agentul McDonald (ERNIE HUDSON), sa o convinga sa serveasca Biroul; in singurul mod acum posibil: coafata si aranjata pentru circuitul talk-show-urilor ca „fata FBI-ului”.

Folosindu-se de persoana cu cel mai mare impact in PR din istoria agentiei, FBI din Miss Congeniality 2 online subtitrat; o obliga pe noua fata de afis sa ia parte la un carusel de sedinte foto unde isi expune din nou ispravile pe scena de spectacol; in fata unui public care o adora, cu ajutorul stilistului sau personal Joel (DIEDRICH BADER); care o ajuta sa-si cizeleze trasaturile de caracter dure.

Desi mai retinuta la inceput, lui Gracie incepe in curand sa-i placa atentia si nu dureaza mult pana cand isi intra in rol un pic prea mult. Noul ei partener, Sam Fuller (REGINA KING), un agent dur, ambitios care in mod clar nu este cel mai mare admirator al ei; este primul care constata ca starul rasfatat al Biroului se transforma intr-o Barbie a FBI.