Misiune Imposibilă Declinul – Mission Impossible Fallout (2018) Online Subtitrat


Regia: Christopher McQuarrie
Actori: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: n/a


Premiera in Romania 03.08.2018


Review Misiune Imposibilă Declinul – Mission Impossible Fallout (2018)

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

Alături de aceștia îi vom mai vedea pe Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby. Regizorul Christopher McQuarrie in Misiune Imposibilă Declinul online subtitrat se întoarce la cârma acestui nou capitol din franciză.

Trailer-ul lui Mission: Impossible. Fallout, lansat la începutul lunii trecute, a fost analizat de revista Forbes şi considerat cel mai bun lansat până acum, în acest an. Comentariile din Forbes fac referire la scenele spectaculoase de acţiune şi interpretarea excelentă a actorilor, în special a lui Tom Cruise.

Fallout; în care Ethan Hunt şi echipa trebuie să facă faţă unei curse contracronometru în urma unei misiuni terminate prost; a fost comparat cu o altă franciză longevivă şi de calitate; James Bond. Este bine privit şi rolul lui Henry Cavill; care este încă taxat de critici; fiind considerat unul dintre elementele negative ale lui Justice League.

În trailer apare şi săritura care i-a adus lui Tom Cruise o accidentare destul de serioasă la gleznă şi din cauza căreia filmările noului Mission: Impossible au fost amânate. Ca de obicei; starul a executat singur majoritatea cascadoriilor – deloc uşoare – şi a învăţat; într-un timp foarte scurt; cum se pilotează un elicopter; pentru scena umăririi aeriene. Cruise (55 de ani) este un pilot pasionat şi experimentat (şi-a luat licenţa în 1994); însă nu avea deloc experienţă cu elicopterele.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Mission Impossible Fallout (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray