Misiune Imposibilă Declinul – Mission Impossible Fallout (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Evenimentele din Misiune: Imposibilă. Misiune Imposibilă Declinul – Mission Impossible Fallout online subtitrat sunt în strânsă legătură cu cele din filmul anterior, Rogue Nation. Prinderea anarhistului Solomon Lane (Sean Harris) are consecinţe neaşteptate: aghiotanţii săi, Apostolii, organizează atacuri teroriste tot mai distrugătoare şi curând pun mâna pe materialele necesare pentru a realiza trei bombe nucleare. Pentru Ethan Hunt (Tom Cruise) şi aliaţii săi, interceptarea şi dezamorsarea acestora devin o misiune cu adevărat imposibilă ce va ţine publicul cu sufletul la gură.

Misiune Imposibilă Declinul – Mission Impossible Fallout online subtitrat este atât de înţesat de acţiune; încât este foarte posibil să simţi nevoia să-l revezi. Totul este gândit pentru a include spectatorul în acţiune; pentru ca acesta să simtă adrenalina lui Ethan Hunt; dar şi responsabilitatea destinului a milioane de oameni. Partea a şasea a francizei complică lucrurile aruncând în joc trei forţe aparent de partea binelui; dar nu întrutotul de aceeaşi parte a baricadei.

Pe lângă Hunt din filmul Misiune Imposibilă Declinul – Mission Impossible Fallout, a cărui dorinţă de a face bine şi de a dejuca planuri criminale nu ne îndoim; îl avem pe agentul CIA August Walker (un Henry Cavill bărbos; astfel încât să nu mai arate ca Superman); dar şi pe agenta MI6 Isla Faust (la fel de convingătoarea Rebecca Ferguson). Poate că intenţia tuturor este să facă bine; dar ordinele contradictorii şi metodele diferite de acţiune ale organizaţiilor pe care le reprezintă vor genera suspans consistent în noul film şi; nu o dată; răsturnări neaşteptate de situaţii.


Regia: Christopher McQuarrie
Actori: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Mission Impossible Fallout (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray