Oglindă Oglinjoară – Mirror Mirror (2012) Online Subtitrat


Regia: Tarsem Singh
Actori: Lily Collins, Armie Hammer, Joe Gnoffo, Julia Roberts, Martin Klebba
Anul: 2012
Gen: Drama, Comedie, Aventura
Durata: 106 minute
IMDB: 5.6


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Oglindă Oglinjoară – Mirror Mirror (2012)

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului. Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător.

Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și; în compania lor; ea se transformă într-o forță care nu dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul și să o înlăture pe Regină.

Alături de pitici; Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă; înțesată de magie și umor; într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului; regizorul Tarsem Singh (Immortals).