Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Minus 25 grade – Eight Below (2006) film online subtitrat

Regia: Frank Marshall
Actori: Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood
Anul: 2006
Gen: Familie, Drama, Aventura
Durata: 120 minute
IMDB: 7.2/10 din 29434 voturi

Crezi că pinguinii avea rău? Cel puțin le-am adaptat pentru a supraviețui în Antarctica. “Minus 25 grade” spune povestea chinuitoare a unei echipe sania trasă de câini stânga legat afara o stație de cercetare, atunci când oamenii scoate într-o grabă. Ghidul care a folosit și ia iubit vrea să se întoarcă pentru a le salva, dar este votat în jos: Iarna a stabilit și toate zborurile sunt anulate până la primăvară. Va supraviețui câinii? Sau se va termina filmul Minus 25 grade în primăvară, cu ghidul rostirea unei rugăciuni de peste opt trupurile lor moarte?

Remarcabil, cum intr-un film în care stim cu o certitudine absolută că toate sau cele mai multe dintre câini trebuie să supraviețuiască, “Minus 25 grade”, reușește ca o poveste eficient. Acesta acționează prin concentrându-se pe câini. Pentru a fi sigur, ghidul Jerry (Paul Walker) nu se oprește niciodată gândesc ei, dar nu prea poate face. El vizitează Dr. Davis McClaren (Bruce Greenwood), om de știință a caror cercetare finanțat expediția sania trasă de câini, și a se blochează la domiciliu mobil pe o coasta pitoresc Oregon, și el urmărește o poveste de dragoste cu retrezi Katie (Moon Bloodgood), pilotul care le transportat la și de la gară. Să-i dea credit, el deprimat, chiar deprimat, de gândul acestor câini înlănțuite în noaptea rece, dar ce poate face el? Între timp, subtitrările ține cont de cât de mult câinii au fost pe cont propriu: 50 de zile … 133 de zile … 155 zile …

Dacă există o problemă logică ușoară cu lupta lor pentru supraviețuire, este că acestea au o multime de lumina zilei pentru a lucra cu. Nu există întuneric aproape etern în timpul iernii Antarctica, la fel cum nu e lumina zilei aproape veșnică în timpul verii? Cred că trebuie să acceptăm lumina zilei puțin probabil, deoarece în caz contrar, scenele cele mai dramatice vor avea loc în întuneric in Minus 25 grade.