Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Minți primejdioase – The Darkest Minds (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Cand un grup de adolescenti dezvolta in mod misterios noi abilitati puternice, ei sunt considerati o amenintare de catre Guvern si sunt retinuti. Ruby un tanar de 16 ani, unul dintre cei mai puternici tineri din cati s-au intalnit, scapa din tabara si se alatura unui grup de tineri fugari in cautarea unui refugiu sigur. In curand noua familie realizeaza ca intr-o lume in care adultii i-au tradat, fuga nu este suficienta si trebuie sa reziste folosindu-si puterea comuna pentru a prelua controlul asupra viitorului lor.

Imaginati-va o lume in care peste 90% din toti copiii mor dintr-o boala ciudata, extrem de contagioasa. Credeti ca guvernul, de dragul viitorului, ia toate masurile de precautie pentru a proteja pe cei cativa care raman? Desigur ca nu! Nu, presedintele S.U.A., Gray (Bradley Whitford), are militarii in jurul tuturor copiilor supravietuitori, care sunt toti purtatori ai bolii si astfel au una din cele cinci puteri distincte colorate. El ii omoara pe cei care nu ii poate controla. Iar pe restul ii iin lagare de munca.

Astfel, este ideea filmului Minți primejdioase – The Darkest Minds online subtitrat, adaptarea lui Jennifer Yuh Nelson a seriei de carti pentru adulti, de la scriitorul Alexandra Bracken. The Darkest Minds online subtitrat este primul dintr-o trilogie. Filmul Minți primejdioase – The Darkest Minds online subtitrat stabilește o continuare, dar nu o face cu încredere. O locație complet nouă, cu mize și caractere complet noi, este introdusă în ultimele 10 minute din film.


Regia: Jennifer Yuh Nelson
Actori: Amandla Stenberg, Mandy Moore, Bradley Whitford
An: Filme Online 2018
Gen: SF, Thriller
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare