Mini-oamenii – Downsizing (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alexander Payne
Actori: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, SF
IMDB: 5.7


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mini-oamenii – Downsizing

Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei. Oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime. Omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură.

Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună. Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig). Se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Dar această alegere va avea consecințe care le vor schimba viața pentru totdeauna. Si acestea nu vor fi deloc miniaturale.

Filmul “Downsizing”, regizat de Alexander Payne, o satiră despre micșorarea oamenilor ca soluție la problemele generate de suprapopulare și încălzirea globală. A fost prezentat miercuri seară în deschiderea Festivalului de film de la Veneția, relatează Reuters.

Filmul, care îi are în distribuție pe Matt Damon și Kristen Wiig, spune povestea terapistului ocupațional cu probleme financiare Paul Safranek și a soției sale Audrey. Care iau decizia de a participa la un proiect de micșorare, pentru a face parte dintr-o comunitate experimentală restrânsă.

Personajul principal este atras de ideea de a o lua de la capăt, lăsând problemele în urmă și contribuind în același timp la salvarea planetei.