Mincinosul mincinoşilor – Liar liar (1997) film online subtitrat

Regia: Tom Shadyac
Actori: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper
Anul: 1997
Gen: Fantezie, Comedie
Durata: 86 minute
IMDB: 6.8

Sunt în curs de dezvoltare treptat am o suspiciune, sau poate că este o teama, care Jim Carrey este în creștere pe mine. Sunt din ce în ce un fan? În “Mincinosul mincinoşilor” lucreaza neobosit, ne inundarea cu energie maniacale comic. Ca clovn de clasă, care face orice pentru un râs, Carrey la un moment dat, de fapt el însuși lire sterline, cu un scaun de toaletă. Și devine un râs.

Filmul Mincinosul mincinoşilor este o revenire de mare energie din 1996 a lui sumbre “The Cable Guy”, care a făcut greșeala de a da un caracter neplăcut Carrey și respingător pentru a juca. Aici Carrey este simpatic și simpatic, într-un film care va juca pentru întreaga familie, de divertisment fiecare membru la un nivel diferit (e un maestru la combinarea de prost gust pentru copii cu aluzii pentru adulții).

Carrey joacă un avocat yuppie a cărui carieră este în creștere, dar a cărui soție (Maura Tierney) l-au divorțat și al cărui fiu în vârstă de 5 ani (Justin Cooper) nu mai crede un cuvânt, spune el. “Tatăl meu e un mincinos”, “copilul spune în clasă.” Vrei să spui un * avocat, Mincinosul mincinoşilor, spune profesorul. Puștiul ridică din umeri: orice. Carrey este atât de înfășurat în cazuri ca el chiar dor petrecere de ziua copiilor. Deci copilul închide ochii și suflă în lumânările de pe tort și face o dorință: El spera ca o zi tatăl său nu va spune o minciună.

Dorința vine adevărat. Este, desigur, imposibil de a fi asistat de un avocat (sau orice altă formă de adult), în cazul în care nu sunt pregătiți să mintă, și astfel ziua merge prost. A apărarea pârâtului într-un caz de mare-de dolari divorț; clientul său (Jennifer Tilly) este o bombă sex plină de viață, care este acuzat de un număr de adulter, dar insistă, oarecum cu mândrie, că numărul real este mai aproape de șapte. Acest lucru nu este genul de informații pe care doriți să dea un avocat care nu poate să mintă.