Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Milada (2017) Film Online Subtitrat


Regia: David Mrnka
Actori: Ayelet Zurer, Robert Gant, Daniel Rchichev
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Milada

Milada este una dintre cele mai eroice personaje ale secolului XX și printre figurile sale cele mai tragice ale Cehoslovaciei, care se află sub conducerea totalitară de zeci de ani. Filmari au evitat să-și spună povestea pentru o lungă perioadă de timp, dar la aproape 70 de ani de la un proces de spectacol organizat de regimul comunist al țării și un deceniu după ce a fost descoperit un nou film al procesului de nouă zile, povestea completă cu noi. Este dureros să te uiți – dar din toate motivele greșite.

Filmul descrie aproape două decenii în viața Miladei Horáková, o avocată cehoslovacă deschisă, care a îmbătrânit în același timp cu țara ei și a activat în timpul rezistenței în timpul ocupației naziste. În ciuda unei pedeapsa cu moartea inițială, ea a fost în cele din urmă închisă până la sfârșitul războiului și a fost aleasă în Adunarea Națională constitutivă, dar după lovitura comunistă din februarie 1948, care se opunea vehement și vocal, ea a fost arestată și executată în cele din urmă.

Și totuși, în ciuda faptului că se află în viața reală, Milada este o piesă atroce de filmare. Primul regizor David Mrnka a făcut un efort cu costume de epocă, dar dacă din cauza lipsei de bani. A creativității sau a experienței de filmare (probabil toate cele de mai sus), filmul comite un păcat după altul.

La un nivel foarte fundamental, tranzițiile dintre scene sunt ridicole. Mrnka pare să creadă că are doar două instrumente pe care le are la dispoziție. Titlul ziarului de filat (pentru a oferi un context istoric mai larg, felul în care filmele făceau în acel moment). Si fade-out (pentru a indica trecerea a ceva de la ore la ani).