Midnight Sun (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Speer
Actori: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Romantice
IMDB: n/a


Premiera in Romania 20.04.2018! Trailer!


Review Midnight Sun (2018)

Având la bază o producţie japoneză, Midnight Sun este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaşte pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.

Numai atunci când ceasul lui Katie se oprește într-o noapte de noapte pe timp de noapte și ajunge la patru pereți de protecție ai casei ei în ultimul moment; Charlie află ce se întâmplă. Este nevoie de ceva timp până când cele două ego-uri răniți se reunesc din nou și apoi este timpul să-i luați la revedere.

La urma urmei; filmul Midnight Sun online subtitrat îi scurtează imaginea celor trei oameni care au stat lângă Katie; stând cu urna lor pe țărmul apei. Și în cele din urmă; piesa compusă de ea (a cărei studio de înregistrare Charlie și-a sacrificat economiile cu muzicieni profesioniști) se joacă la radio – lăsând pe Katie mai mult decât memorie.