Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Midnight Runners (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Cheong-nyeon-gyeong-chal
Regia: Joo-hwan Kim
Actori: Seo-joon Park, Ha-Neul Kang, Ha-seon Park
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Midnight Runners

Hwang Ki Joon, dl Action și Kang Hee Yeol, dl Bookworm, sunt doi dintre cei mai buni prieteni, dar studenți contradictorii la Universitatea Națională de Poliție din Coreea. În mod accidental, acestea sunt martorii unui răpire și se hotărăsc să lucreze împreună pentru ao urmări.

Nu sunt totuși polițiști tehnici, dar asta nu contează pentru că acesta este, în principiu, un film de polițist și nu durează prea mult pentru a ajunge la punctul în care îți plac atât personajele principale. Are acele momente în care spuneți bine că o primim, ajungem la următoarea parte, cum ar fi când ieșim și nu putem obține fete, dar asta adaugă personalității personajului lor de sacrificiu de sine mai puțin.

Singurul lucru care ma deranjat în acest film Midnight Runners online subtitrat este acțiunea disciplinară; pe care o aplicăm studenților pentru salvarea a 20 de victime ale răpirilor care urmau să fie ucise. Poliția face să pară că există atât de multe chestiuni ca aceasta; încât într-adevăr nu le-ar putea pasa de 20 de fete fără adăpost. Apoi, când acești doi tipi le salvează, sunt pedepsiți; pentru că au ieșit din calea lor pentru a salva viețile a 20 de fete minore. Am uitat cu adevărat acea parte a acestui film; este atât de nerealist și imoral și totuși, din anumite motive, singurele personaje; care și-au susținut cauza erau Medusa și un alt membru al consiliului de administrație, care era de asemenea o femeie. Cum a ajuns ceva în scenariu?