Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Midnight Diner Tokyo Stories (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Kaoru Kobayashi, Joe Odagiri, Asako Kobayashi
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Midnight Diner Tokyo Stories SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Midnight Diner Tokyo Stories

Ca cineva care nu vorbește sau nu înțelege nici un japonez, nu a fost niciodată în Japonia și nu știe practic nimic despre cultură, această serie a fermecat-o pe dracu din mine. Este la fel de frumos împușcat ca este marcat, și într-adevăr are un sentiment de artizanat despre el.

Premisa – o antologie a poveștilor umane, legate între ele printr-un cina de schimbare a cimitire ascunsă în mijlocul lui Shinjuku, care îngrijește atât o castă de oameni obișnuiți, cât și vizitatori unici – și construirea fiecărei povestiri individuale este fermecătoare fără să cadă prea departe În familiarizarea tween și fiecare poveste este perfect realizată.

Kaoru Kobayashi se învârte în calitate de Maestru liniștit de simpatic, care va găti orice fel de mâncare pentru oricine, atâta timp cât îi vor aduce ingredientele … ceea ce dă show-ului său un dispozitiv elegant de a face fiecare episod în jurul unei anumite rețete.

Indiferent dacă este vorba despre un simbol sau o conduită pentru relații de prietenie, confort, romantică sau familială, sau un declanșator de tip Proust pentru amintiri amare, care nu pot fi recucerite în întregime, mâncarea oferă o metaforă delicat ilustrată în întreaga serie.

Problemele cu care se confruntă clienții Masterului sunt adesea grele și aproape întotdeauna universale, dar tonul este suficient de ușor pentru a face totul în pas și, dacă personajele se simt ca arhetipuri, este pentru că sunt menite să fie desenate în linii mari. O parte din conceptul întregului spectacol este, ca și gustul amintit al unei delicatețe din copilărie.