Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Merry Madagascar (2009) Film Online Subtitrat


Regia: David Soren
Actori: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer
An: 2009
Gen: Animatie, Aventura, Craciun
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Merry Madagascar

Pe măsura ce povestea Merry Madagascar online subtitrat începe, Alex, Marty, Melman și Gloria au încercat să “evadeze” de pe insula Madagascar și să ajungă la New York cu ajutorul unui balon cu aer cald ,dar au fost doborâți de către un grup de lemuri, conduși de regele Julien, care îi confundă cu “Red night goblin”, ce îi vizitează în fiecare an, pe 24 ianuarie.

Imediat după aceea, “Red night goblin” apare; și încep dușurile cu cărbuni. După multe încercări, Alex reuseste să-l doboare, dar cei patru prieteni descoperă că “Red night goblin” a fost de fapt, Moș Crăciun, dădându-și seama că Moșul a aruncat pur și simplu cărbune în Julien deoarece era obraznic. Din păcate, grupul își dă seama că Moșul s-a ales cu o amnezie.

Nu dupa mult timp Alex, Marty, Melman și Gloria se gândesc la un plan: vor livra toate cadourile de la Moș Crăciun și apoi vor folosi sania pentru a se întoarce la New York. Din păcate, renii refuză să ia ordine de la cei patru, și se mai arata că au o rivalitate față de pinguini. Pinguinii acuză renii că l-au făcut pe Moș Crăciun să își mute atelierul său, care fusese inițial la Polul Sud.

Înainte ca cele două specii să înceapă lupta in Merry Madagascar 2009, Private (unul dintre pinguini) se îndrăgostește de Cupid; un ren de sex feminin astfel că Skipper, Comandantul îi arde o palmă de nu se mai vede. Echipa este apoi obligată să meargă cu pinguinii, care folosesc un praf magic de-al lui Moș Crăciun; pentru a le permite pinguinilor să zboare. Imediat decolează și-l lasă în urmă pe Moș. Lemurii îi dăruiesc cadouri lui Julien deoarece era “Merry Julianuary”.