Memoir of a Murderer (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Salinjaui gieokbeob
Regia: Shin-yeon Won
Actori: Kyung-gu Sol, Nam-gil Kim, Seol-Hyun Kim
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Memoir of a Murderer (2017)

Byeong-soo (Sol Kyung-gu) în trecut un fost un criminal în serie, care acum suferă de boala Alzheimer. Are o fiică, pe nume Eun-hee (Kim Seol-hyun). Într-o zi, iubitul lui Eun-hee, Tae-joo (Nam-gil Kim), se apropie de Eun-hee să o omoare. Pentru a o proteja pe Eun-hee, el luptă să își păstreze memoria și intenționează să-l ucidă pe Tae-joo. Cu toate acestea, devine evident că amintirile lui ar putea să nu fie la fel de fiabile cum crede el că sunt.

Bazat pe romanul lui Kim Young-ha, Memoir of a Murderer este un thriller tensionat, intrigant, și captivant Cu o mulțime de răsturnări de situație, plus se transformă inteligent. Directorul Won Shin-yeon nu pierde timpul, creând o atmosferă care vă prinde imediat inca din prima scenă. Deși complotul este complex, nu este complicat dacă acordați o atenție deosebită. Filmul te tine in suspans de la început până la sfârșit pentru că mereu te vei intreba; dacă protaginistul Byung-soo poate avea încredere în amintirile lui; sau dacă el fiind doar paranoic catre Tae-Joo care sigur are ceva de asuns.

Chiar dacă Byung-soo din filmul Memoir of a Murderer a săvârșit acțiuni imorale și, prin urmare, nu este deloc plăcut; nu este o persoană absolut rea în interior: îl iubeste fiica și vrea să o protejeze, la urma urmei. Defectele lui îl fac un personaj interesant.

Tae-joo este destul de viclean și face in asa fel ca Byung-soo să ii fie greu sa dovedească că este un ucigaș, așa că este o placere sa ii vedem cum se bat intr-o mare parte a filmului Memoir of a Murderer. Din fericire, in al treilea act, în care multe filme tind să se destrame, vă va ține cu ochii lipiți de ecran în toata acțiunea și răsturnările de situatie.