Megan Leavey (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Gabriela Cowperthwaite
Actori: Kate Mara, Tom Felton, Bradley Whitford, Common, Geraldine James
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Razboi
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Megan Leavey

Gabriela Cowperthwaite aduce pe ecrane povestea adevărată a tinerei puşcaş marin Megan Leavey, a cărei disciplină şi legătură cu câinele ei militar a salvat o mulţime de vieţi pe perioada detaşării în Irak.

Filmul Megan Leavey online subtitrat se bazează pe povestea adevărată a corpului marin, care formează o legătură unică cu un câine care străpunge bomba. Megan Leavey (Kate Mara) se înscrie pentru a scăpa de ceea ce pare a fi o viață civilă fără speranță. Ea este o tânără fără scop, cu o mamă care nu mai este, Jackie (Edie Falco). Megan se luptă să se potrivească ca un marin și, după o audiere disciplinară din cauza unui comportament necorespunzător, este prins urinat în afara biroului Provost după o noapte de băut. Ea este însărcinată să curețe unitatea K-9 sub comanda lui Gunny Martin (Common). Gunny Martin este un comandant care folosește dragoste dură în timp ce este mentor.

Scena mea preferată în film Megan Leavey online subtitrat este atunci când Megan află că va primi un câine de tren și se dovedește a fi un can. Se pare că începătorii practică formarea unui câine cu o cutie. Este un pic plin de umor, dar arată măsura lui Megan de a obține un câine adevărat. Megan se leagă cu un nume agresiv de păstor german, Rex. Si are ocazia să-l antreneze. Megan și Rex ajung să termine mai mult de 100 de misiuni, dar o explozie de IED îi rănește pe amândoi și le pune în pericol soarta.