Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Megamind (2010) Dublat in Romana Online

Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” și “Kung Fu Panda” aduc în 2010 Megamind dublat in romana. Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Și cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greș în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie și tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reușește să-l învingă.


Megamind (2010) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Megamind (2010)

Dintr-odată el se trezește că nu mai are niciun scop în viață. A devenit un erou negativ fără un rival. Își dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-și atingă ambiția de-o viață. Așa că se hotărăște să creeze un oponent; un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare; mai bun și mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan; în schimb; se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Așa că acum Titan nu își pune în gând doar să stăpânească lume; ci vrea; pur și simplu; să o distrugă. Cel mai deștept om din lume poate; oare; să ia și el o decizie înțeleaptă; măcar o dată în viața lui? Diabolicul geniu va cădea în capcana pe care și-a întins-o singur și va deveni erou fără voie în propria sa poveste

O satira la adresa filmelor cu supereroi; el spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man; inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii; Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte; nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan; rezultatul unui experiment care da gres. Noul “rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui. Tocmai de aceea; el ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.