Medalionul – The Medallion (2003) Online Subtitrat


Regia: Gordon Chan
Actori: Jackie Chan, Lee Evans, Claire Forlani
An: 2003
Gen: Actiune, Comedie, Fantezie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Medalionul – The Medallion (2003)

Combinând măiestria în arte marțiale a lui Jackie Chan cu efecte speciale de înaltă clasă, Medalionul – The Medallion este un film de acțiune, dar și o comedie unde alături de super-eroul Chan apar și alte vedete internaționale precum Claire Forlani, Lee Evans și Julian Sands.

Jackie Chan este Eddie Young, un destoinic polițist din Hong Kong, gata-gata să-și piardă viața într-un accident, în timpul unei acțiuni periculoase legate de un medalion miraculos.

Aventura lui Eddie din Medalionul – The Medallion, începe la Hong Kong în cadrul unei acțiuni conduse de un agent irlandez super-activ; Arthur Watson (Lee Evans); pentru arestarea unui criminal european poreclit Cap de Șarpe (Julian Sands). Pus de pază la locul acțiunii; un templu budhist; privirea lui Eddie este atrasă de o lumină orbitoare. Neputând să rămână pasiv; Eddie se strecoară în templu; după o luptă cu acoliții lui Cap de Șarpe; surpinzându-l pe acesta în momentul în care se pregătea să răpească un copil.

Dar nu un copil oarecare; ci depozitarul unui medalion miraculos; sursa luminii orbitoare. Eddie se zbate să salveze copilul; dar Cap de Șarpe scapă; spre disperarea agentului Watson. Reprimit la Interpol; căci este singurul care știe cum arată Cap de Șarpe; Eddie o reîntâlneste pe agenta Nicole; o veche pasiune a sa.

Tripleta Watson; Eddie și Nicole continuã să-l caute pe Cap de Șarpe la Hong Kong și mai departe; pe urmele lui; în Irlanda. În căutările lor; intâlnesc copilul; care îi transferă medalionul lui Eddie. Deținând medalionul; Eddie capătă puteri supranaturale. După tentative nereușite de a-l prinde pe Cap de Șarpe; dar și divergențe și nepotriviri de caracter comice cu agentul Watson; sosește și momentul marii infruntări dintre Eddie și Cap de Șarpe. Este momentul când medalionul trebuie să-și dovedească adevărata menire; o binecuvântare sau un blestem.