Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

McQueen (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ian Bonhôte, Peter Ettedgui
Actori: Alexander McQueen, Gary James McQueen, Janet McQueen
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 9.1


Premiera pe 20.07.2018!


Review McQueen (2018)

Un nou documentar plin de interviuri emoționante, scene din backstage și detalii necunoscute explorează viața, geniul și demonii lui Alexander McQueen. Regizat și produs de Ian Bonhôte and Peter Ettedgui; urmărește momentele marcante ale carierei sale dar și latura sa umană; și modul în care creațiile sale iconice și impactul enorm pe care l-a avut asupra lumii modei s-au împletit cu o viață interioară complexă. Filmul are premiera pe 22 Aprilie la Festivalul de Film Tribeca; pentru ca apoi să aibă parte de o lansare mai amplă la începutul lunii Iunie; la Picturehouse Central din Londra. Tot la Tribeca va putea fi vizionat și documentarul „The Gospel According to André”; despre celebrul redactor șef Vogue André Leon Talley.

Celebrul creator de modă britanic Alexander, în vârstă de 40 de ani, s-a sinucis. Acesta s-a sinucis la trei ani după ce prietena sa apropiată, Isabella Blow – care l-a scos din anonimat şi l-a ajutat să devină celebru, s-a sinucis, la rândul său. De asemenea, mama creatorului de modă a murit pe 5 februarie. O sursă din staff-ul lui a confirmat, joi, moartea acestuia. “Este o pierdere tragică. Nu vom face niciun comentariu la acest moment, din respect pentru familia”.

Moartea creatorului de modă vine cu doar câteva zile înainte de debutul London Fashion Week şi cu câteva săptămâni înainte de momentul la care acesta ar fi trebuit să-şi prezinte colecţia la Paris Fashion Week, în martie.