Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

McMafia (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: James Norton, David Strathairn, Juliet Rylance
An: 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

McMafia SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis McMafia

Alex Godman din seriale online 2018 McMafia, fiul crescut al limbii rusești din mafia rusească, și-a petrecut viața încercând să scape de umbra trecutului, să își construiască afacerea legitimă și să-și creeze o viață cu prietena lui Rebecca. Dar când o crimă forțează trecutul familiei sale să se întoarcă să-i amenințe, Alex este tras în lumea interlopă criminală și trebuie să se confrunte cu valorile sale pentru ai proteja pe cei pe care îi iubește.

McMafia se concentrează pe rușii, mafia și spălarea banilor, alături de James Norton (Flatliners), care se află într-o marină, deoarece afacerile sale sunt amenințate de zvonuri despre investiții financiare nedorite și caută un investitor non-rus care să cedeze aceste zvonuri. Fără asta, e puțin plin.

El a oferit o ofertă pe care nu o poate refuza (poate) de la un om de afaceri rus. Jucat de americanul David Strathairn, făcând un accent rusesc. Participarea lui va veni la un preț mai mare decât s-ar putea aștepta, dar depinde cât de disperat este.

Chestiile financiare din seriale online 2018 McMafia nu au simțit că au avut o poveste în afara a ceva care nu era previzibil. Discuția McDonalds / Burger King (pentru a explica titlul) nu a avut nicio legătură. Cu nimic și toată lumea pare să meargă prin mișcările actuale. Iar Norton interpretează evreul Alex Godman, care se întâlnește drept cel mai puțin probabil să dețină moștenirea rusească. Din atât de mulți actori pe care-i puteam gândi.