Maze Runner The Scorch Trials (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Labirintul Încercările focului
Regia: Wes Ball
Scenariu: T.S. Nowlin, James Dashner
Actori: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Rose Humphrey, Ki Hong Lee, Aidan Gillen
Anul: 2015
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Labirintul Încercările focului – Maze Runner The Scorch Trials

Labirintul Încercările focului – Maze Runner The Scorch Trials este al doilea capitol din saga Labirintul. Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă într-un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.

Labirintul Încercările focului – Maze Runner The Scorch Trials este regizat de Wes Ball (Labirintul) și produs de Ellen Goldsmith-Vein (Labirintul; Cronicile Spiderwick); Wyck Godfrey (Amurg; Sub aceeași stea); Marty Bowen (Amurg; Sub aceeași stea); Lee Stollman (Labirintul; Răpirea) și Joe Hartwick; Jr.. Scenariul lui T.S. Nowlin (Labirintul) se bazează pe cel de-al doilea roman din seria Labirintul; scris de James Dashner; vândut în peste trei milioane de exemplare.

Anul trecut isi facea aparitia The Maze Runner in lumea distopica a filmelor adolescentine care se pare ca au luat cu asalt acest segment al cinematografiei specifice rularii pe marile ecrane. Surpriza a fost una destul de mare mai ales ca in acelasi an am vizionat Hunger Games si n-am fost convins de continuarea povestii; astfel Maze Runner a fost o gura de aer proaspat.

Noul univers post-apocaliptic unde s-au pierdut o serie de adolescenti aduce o interpretare science-fiction a unei lumii confruntata cu molime si planuri de supravietuire care intrec orice imaginatie. Mediul post-apocaliptic are o actiune care incepe sa se diversifice o data cu avansarea in misterele unei Terre pustiite.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Maze Runner The Scorch Trials (2015)
Nota film
51star1star1star1star1star