Maze Runner: The Death Cure (2018) Online Subtitrat


In finalul epic al seriei, Maze Runner: The Death Cure, Thomas conduce grupul sau din Luminis in ultima si cea mai periculoasa misiune de pana acum. Pentru a-si salva prietenii ei trebuie sa intre in Ultimul Oras, un labirint controlat de RAU care se dovedeste a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapa cu viata va obtne raspunsuri la intrebarile pe care cei din Luminis le-au pus inca de la inceput.

Cu cel de-al treilea film, seria Maze Runner ajunge la un nivel superior (cel putin pentru fanii action thrillerelor) – actiune mai elaborata, secvente mai dure si complexe. Dar isi pastreaza aceiasi eroi adolescenti si, din fericire, accesibili si apropiati. Spre deosebire de un Harry Potter, care s-a maturizat odata cu trecerea filmelor, odata cu maturizarea actorilor (si, cel mai probabil, si a fanilor), Thomas (Dylan O’Brien ), Minho (Ki Hong Lee) si Newt (Thomas Brodie-Sangster) nu au devenit din adolescenti adulti.

Ceea ce, mai ales pentru personajul titular, nu e rau: supereroilor umflati in costume mulate, Spidermanilor si Capitanilor, Dylan O’Brien le contrapune un adolescent afabil, empatic, curajos dar fara veleitati de june prim. Revin oamenii in tinute elegante, masinile de politie cu multe lumini si girofaruri. Contraponderea la ele sunt scenele cu explozii, cu lupte de strada, si apoi un apus de soare idilic, intr-o lume pe care ne dorim cu totii. Cu sau fara apocalipsa.


Titlu Romania: Labirintul: Tratament letal
Regia: Wes Ball
Actori: Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario
An: 2018
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare