Maze Runner The Death Cure (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Labirintul Tratament letal
Regia: Wes Ball
Actori: Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Dylan O’Brien
An: 2018
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal

Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RAU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Filme online 2018 Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Ceea ce Wicked nu știu, este că s-a întâmplat ceva pe care nici testele sau variabilele nu l-ar fi putut prevedea. Thomas din Maze Runner The Death Cure online subtitrat și-a amintit mult mai mult decât credeau. Și știe că nu poate crede niciun cuvânt din ceea spun Wicked. Timpul minciunilor s-a terminat.

Dar adevărul din Labirintul Tratament letal online subtitrat este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas din filme online 2018 Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal. Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară. Luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina. De asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Maze Runner The Death Cure (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray