Maze Runner The Death Cure (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Labirintul Tratament letal
Regia: Wes Ball
Actori: Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Dylan O’Brien
An: 2018
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal

Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RAU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Dialogurile sunt schematice, nu ajută personajele să depășească ceea ce știam deja despre ele și nici nu le dau vreo profunzime. Noul film Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal are un nou antierou, Lawrence (Walton Goggins), un bărbat mutilat dar capabil, liderul unei mișcări de rezistență a celor infectați. Primejdios și instabil, îi va ajuta pe eroi să pătrundă în orașul fortificat al WCKD, însă tot el precipită evenimentele care vor duce la sfârșitul unora dintre personajele principale.

Ambiguitatea morală a unor personaje e ca o contrapondere la personajele mai schematice; împărțite în răi și buni ale filmului Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal – maleficul Janson (Aidan Gillen); comandantul trupelor WCKD; de exemplu; este eroul negativ „perfect”.

Dialogurile și plauzibilitatea unor scene lasă de dorit. Scena cu autobuzul suspendat de cârligul macaralei este imposibilă. Decizia personajelor într-o anumită situație a fost lipsită de logică și ea contravine tacticilor de bază dintr-o situație de supraviețuire (momentul în care personajele intră în tunelul cu zombie). De asemenea; lipsește și logica dezvoltării personajului: Teresa nu poate; având sub douăzeci de ani; să fie deja un cercetător experimentat care coordonează experimente și care obține vaccinuri (cu atât mai mult într-o societate perfect triată ca aceea de la WCKD). Altfel; spectacolul este impresionant.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Maze Runner The Death Cure (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star