Maze Runner The Death Cure (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Labirintul Tratament letal
Regia: Wes Ball
Actori: Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Dylan O’Brien
An: 2018
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal

Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RAU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Filme online 2018 Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Ceea ce Wicked nu știu, este că s-a întâmplat ceva pe care nici testele sau variabilele nu l-ar fi putut prevedea. Thomas din Maze Runner The Death Cure online subtitrat și-a amintit mult mai mult decât credeau. Și știe că nu poate crede niciun cuvânt din ceea spun Wicked. Timpul minciunilor s-a terminat.

Dar adevărul din Labirintul Tratament letal online subtitrat este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas din filme online 2018 Maze Runner The Death Cure – Labirintul Tratament letal. Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară. Luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina. De asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.