Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Maze (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Burke
Actori: Tom Vaughan-Lawlor, Barry Ward, Martin McCann
An: 2017
Gen: Aventura, Crima, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Maze (2017)

Acţiunea filmului are loc în anul 1938 când un număr de 38 de prizonieri au reuşit să evadeze dintr-o închisoare de maximă siguranţă situată în Irlanda. Larry Marley, „arhitectul” acestei evadări în masă cere să vrbeasca cu gardianul Gordon Close. Iniţial, Gordon şi Larry au fost duşmani de moarte, însă în momnetul în care Larry realizează că Gordon i-ar putea fi de mare ajutor în aplicarea planului de evadare, începe să stea din ce în ce mai mult de vorbă cu el. Larry intenţionează să îl folosească şi să îl manipuleze pe Gordon pentru a fi cât mai aproape de îndeplinirea scopului său, însă ceea ce urmează îl bulversează complet.

În timp ce izbucnirea însăși este explorată în detaliu – lanțul de comandă îl forțează pe Marley să-l convingă pe Oscar să-l scoată; Oscarul să-și trimită cuvântul afară pentru a obține bine; etc. – este ceea ce se întâmplă în această orbită principală a narațiunii într-adevăr interesează. În zilele de vizită; Marley se întâlnește cu soțiile bărbaților care au murit în greva foamei; pe care a asistat-o ​​și încearcă să-i placă partenerului (Walsh) că această viață; cea care la înghițit și înconjurat de ură și de moarte; este cel mai bun pentru familia sa: “Am de gând să fac ceva pentru ei; pentru toți.”

Există și întrebarea fiului său (Ross McKinney) care se alătură “afacerii familiei” în loc să meargă la facultate; întrebă Larry prietenii săi din afară; pentru a se strecura în mugur. Marley taie un caracter divizat și tridimensional.

Și apoi e Închisoarea lui Ward. Deja victima unui atac (gardienii de închisoare erau vizați în acel moment); soția lui Close îi îndeamnă să renunțe la slujbă; exercitând presiuni asupra căsătoriei;