Maya the Bee The Honey Games (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Noel Cleary, Sergio Delfino
Actori: Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 6.2/a>


Premiera in Romania 06.04.2018! Trailer!


Review Maya the Bee The Honey Games (2018)

Atunci când o Maya overenthusiată încurcă accidental împărăteasa din Buzztropolis, ea este obligată să se unească cu o echipă de bug-uri și să concureze în jocurile de miere pentru o șansă de a-și salva stupul.

Acest lucru Maya the Bee The Honey Games online subtitrat este; de asemenea; ajutat de o animație blândă; simpatică; care este plăcută să privești și să faci bine lumea cerșetorie. Și acesta este un alt lucru pe care Maya a reușit să o facă de la bun început; pentru a face ceva care oamenii de toate vârstele au rezistat întotdeauna; atât de drăguț și în mișcare. Și animația 3D nu strică această impresie; ci adaugă aspectul general al gândacilor. Ceea ce sporește cu siguranță impresia prietenoasă a figurilor insectelor este; de asemenea; dublarea cehă excelentă. Vocile lui Ivan Korol; Oldřich Hajlich; Simona Vrbická; Filip Švarce sau Josef Carda creează atmosfera potrivită pentru basm.

În plus; într-o încurcătură de astăzi de tot felul de imagini animate; se poate spune că Maya este puțin în dezacord. Nu este o animație comercială tipică; ci un desen animat care reprezintă distracție inteligentă pentru cei mai mici. Dar adulții sunt; de asemenea; amuzați pe măsură ce cresc împreună cu Maya; care își amintesc cel puțin. Este doar un clasic care a fost pe ecrane de televiziune de generații din anii 1970.