Maya the Bee The Honey Games (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Albinuţa Maya 2
Regia: Noel Cleary, Sergio Delfino
Actori: Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Maya the Bee The Honey Games (2018)

Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni “neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptişorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei şi al prietenilor săi pentru a salva situaţia.

Un personaj de referinţă al literaturii germane pentru copii; albinuţa Maya a văzut pentru prima dată lumina tiparului în 1912 şi de atunci povestea a fost tradusă în tot mai multe limbi; motiv de bucurie pentru milioane de micuţi; care astfel au copilărit alături de adorabila insectă.

Maya este o albinuţă tare generoasă; pentru care prietenia este cea mai importantă; chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele; Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip; un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara; cu cărăbuşul Kurt şi Sting; un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni ;;neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe; care din acest motiv aleg să o evite pe Maya.