Maşini 3 – Cars 3 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brian Fee
Actori: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion, Larry the Cable Guy, Armie Hammer
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Maşini 3 – Cars 3

Luat prin surprindere de o nouă generație de mașini de curse, legendarul Fulger McQueen este scos din sportul pe care îl iubește. Pentru a se putea întoarce va avea nevoie de ajutorul unui mecanic priceput, un plan bine pus la punct și evident mult noroc. Dovada că numarul #95 nu se lasă bătut va trebui oferită chiar în cea mai mare cursă din Cupa Piston.

Mai mult decât acțiune; expresivitatea maşinilor; grafică impecabilă; scene dinamice și adrenalină; a treia parte a aventurilor lui Fulger McQueen oferă acea absolut necesară; credibilă și fără derapaje revenire la origini a protagonistului.

Bucşă; Luigi din Cars 3 online subtitrat cu expresiile lui italieneşti şi leneşele tractoare vor oferi cele mai amuzante momente ale animaţiei; iar coloana sonoră; fără să vină cu hit-uri memorabile; va acompania încercările eroului. Pixar repară aşadar franciza prin Cars 3; căci oferă o abordare mai serioasă; mai emoţionantă şi concentrată pe eroul central; ce reușește să ajungă și la inima publicului adult.