Masca mortii rosii – The Masque of the Red Death (1964) Online Subtitrat


Regia: Roger Corman
Actori: Vincent Price, Hazel Court, Jane Asher
An: 1964
Gen: Groaza
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Masca mortii rosii – The Masque of the Red Death (1964)

Un “calugar” din filmul Masca mortii rosii online subtitrat, imbracat in rosu apare la marginea unui mic sat numit Catania. El le promite oamenilor ca in curand vor fi izbaviti de stapanirea tiranica a printului Prospero. Acest eveniment ii va face pe cativa dintre ei sa-l infrunte pe Prospero cand acesta ajunge in sat. In succesiunea rapida de evenimente care va urma se va dovedi ca de fapt “calugarul” era Moartea Rosie, iar izbavirea urma sa se faca prin moarte.

Ludovico si Gino (cei doi tarani care-l infruntasera) vor fi dusi la castelul lui Prospero pentru a se lupta intre ei. Tot la castel va ajunge si Francesca (fiica lui Ludovico si logodnica lui Gino); printul fiind atras de frumusetea tinerei.

In scurt timp Francesca din The Masque of the Red Death online subtitrat, va asista la cateva acte de cruzime ale lui Prospero si va afla ca atat el cat si lady Jane sunt adoratori ai Diavolului. Cu intreaga regiune bantuita de Moartea Rosie; Prospero va organiza un bal mascat (nimeni neavand voie sa se imbrace in rosu) la care urmeaza sa participe mai multi nobili si la care va fi hotarata si soarta celor doi tarani.