Masacrul din Texas – Texas Chainsaw (2013) Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Tobe Hooper, Kim Henkel, Stephen Susco
IMDB: 4.8
Regia: John Luessenhop
Actori: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Thom Barry


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Masacrul din Texas – Texas Chainsaw

Tânăra Heather Miller (interpretată de Alexandra Daddario) porneşte într-o călătorie către Texas, unde are de luat în primire o moştenire, fără să-i treacă prin cap că are să-şi intersecteze drumul cu un psihopat mascat, mânuitor al unui ferăstrău electric.

Ridicarea după evenimentele din filmul original, oamenii de Newt, Texas, condus de primarul Burt Hartman (Paul Rae), foc ferma familiei Sawyer pentru rolul lor in complicitate Iedidia “Jed” Sawyer (Dan Yeager), de asemenea, cunoscut sub numele de “Leatherface”, în mai multe crime Masacrul din Texas.

Incendiatorii sunt sarbatorit ca eroi în oraș, și întreaga familie este presupus mort. Cu toate acestea, un copil, Edith Sawyer, este găsit de către unul dintre orășenii, Gavin Miller (David Born), care prompt crime mama ei, Loretta Sawyer (Dodie Brown), și adoptă Edith cu soția sa Arlene (Sue Rock). Zeci de ani mai târziu Masacrul din Texas, Edith a fost ridicată de Gavin și Arlene ca Heather Miller (Alexandra Daddario).

Într-o zi, Heather este notificat că bunica ei, Verna Carson (Marilyn Burns), a murit și a lăsat totul pentru ei. Descoperă că ea a fost adoptată, Heather, prietenul ei Ryan (Tremaine Neverson), și alți doi prieteni. Nikki (Tania Raymonde) și Kenny (Keram Malicki-Sánchez). Deplasa la Newt a colecta moștenirea ei. Pe drum, grupul preia un autostopist pe nume Darryl (Shaun Sipos). Când ajung in Masacrul din Texas, avocatul familiei Sawyer. Farnsworth (Richard Riehle), îi dă cheile de la casa familiei, împreună cu o scrisoare de la Verna.