Mary Kom (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Biografie, Drama, Indiene
Producator(i): Saiwyn Qadras, Ramendra Vasishth
IMDB: 6.8
Regia: Omung Kumar
Actori: Priyanka Chopra, Zachary Coffin, Darshan Kumaar


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mary Kom (2014)

O cronică a vieții boxerului indian Mary Kom, care a trecut prin mai multe greutăți înainte de a-și îndeplini visul final.

Bollywood urma mereu o tendință de succes. În ultimii câțiva ani genul cel mai de succes este Bio-pics precum Chak De India, Bhaag Milkha Bhaag și acum ea. În acest an, numai filmele bune numărate ne-au distra și majoritatea sunt orientate spre femei cum ar fi Queen, Mardaani. Se pare că aceste filme orientate spre femei ies la momentul potrivit, așa cum am văzut în timpul screening-ului după ultima lovitură pe care doamnelor le-a dat ovație în picioare ea.

Mary Kom filme indiene online este despre cum un sărac fată de la Manipur a făcut drumul spre vârf împotriva tuturor ciudățeniilor. Lupta lui; pasiunea ei; nebunia ei; dragostea ei față de Boxing a făcut-o de 5 ori campion mondial.Mary Kom nu ar putea fi cel mai bun film deoarece conține multe defecte; dar totuși stă puternic doar din cauza performance-ului superb al Priyanka Chopra. A ținut un film întreg pe umăr; ea a dat mai mult de 100% pentru acest bio-pic.