Marvel Spider-Man (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Philip Pignotti, Eric Radomski
Actori: Robbie Daymond, Max Mittelman, Fred Tatasciore
An: 2017
Gen: Seriale Online, Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Marvel Spider-Man SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

s02e05

s02e06


Sinopsis Marvel Spider-Man

Peter Parker, un nou student la celebra scoala Horizon High, luptă cu răufăcătorii răi ca un super-erou costumat, Spider-Man.

O lume fără un desen animat Spider-Man care în prezent se difuzează este într-adevăr o lume tristă, iar Marvel și Disney XD sunt de acord cu noi. Creditele finale ale ultimului episod al lui Ultimate Spider-Man s-au terminat de curând și webslingerul se întoarce la rădăcinile sale într-un reboot numit pur și simplu Spider-Man al lui Marvel.

Seria primește o premieră de o oră, intitulată Horizon High Part 1 & 2, și creează vibrația care a dat naștere pe mulți din Ultimate Spider-Man, aducând pe Peter Parker într-o lume mai apropiată de seria animată Spectacular Spider-Man. Primele două episoade se încadrează în esență într-o poveste de origine, dar, din fericire, nu-i trage pe spectatori înapoi la Peter, obținând un pic de păianjen și moartea unchiului Ben.

Distribuția este în cea mai mare parte un stabilizator de actori de voce notabili, cu Robbie Daymond preluând rolul principal al lui Peter Parker. Daymond are jucăușia și umorul pe care Petru îl întruchipează și îi alunecă cu ușurință în rol. Cel mai mare nume din distribuție este alegerea inspirată a lui Patton Oswalt ca unchiule Ben, văzută pe scurt prin flashback-urile din cele două episoade. Oswalt este o alegere surprinzător de mare și are căldura și înțelepciunea necesare pentru caracterul iconic pivot.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Marvel Spider-Man (2017)
Nota film
31star1star1stargraygray