Marvel Agents of SHIELD (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon
Actori: Adrianne Palicki, Henry Simmons, Iain De Caestecker, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet
An: 2013
Genuri: Seriale Online, SF, Drama, Actiune
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Marvel Agents of SHIELD SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E14:

S05E15:

S05E16:

S05E17:

S05E18:

S05E19:

S05E20:

S05E21:

S05E22:


Sinopsis Marvel Agents of SHIELD

Agentul Phil Coulson (Clark Gregg) revine în sânul organizației internaționale de apărare a legii și a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar foarte performant grup de agenți pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate și care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut. Echipa este formată din extrem de convenționalul agent Grant Ward (Brett Dalton), un expert în lupte și spionaj, din agentul Melinda May (Ming-Na Wen), un pilot și expert în arte marțiale, un retras dar genial om de știință, Leo Fitz (Iain De Caestecker) și agentul Jemma Simmons. Ei vor fi însoțiți de un un nou recrut civil, un hacker foarte talentat pe nume Skye (Chloe Bennet).

Revenind la echipa, Marvel Agents of SHIELD ne propune eroi noi: Melinda May ֠pilot si soldat, torturata de nemilosii demoni ai trecutului, Grant Ward ֠misterios si antisocial, Skye ֠omul obisnuit care are o revelatie atunci cand isi da seama ca super-eroii, zeii si cotropitorii extraterestrii de lumi chiar exista, Leo Fitz si Jemma Simmons ֠construiti pe acelasi pattern, geek si pasionati de arme. Desigur, in mintea oricarui fan Avengers sau Marvel in general, apare absolut natural intrebarea: oare vom avea ocazia sa vedem in serial un erou clasic? Nu vorbim de rol episodic, ah, nu speram asa de sus, dar macar un cameo.

Îl ţineţi minte pe agentul Phil Coulson, din The Avengers, care moare pe… portavionul zburător? Eh, au stat băieţii ce-au stat şi s-au gîndit, şi-au zis să-i dea un serial întreg. Mă rog, habar n-am care-i povestea, cert e că, din toamnă, apare un nou serial cu supereroi, Agents of SHIELD, bazat pe benzile desenate din portofoliul Marvel şi adaptat la zilele noastre.