Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Marrowbone (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sergio G. Sánchez
Actori: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg, Nicola Harrison
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Marrowbone

O poveste plină de suspans despre legăturile familiale, Marrowbone online subtitrat explorează pierderea, durerea și iubirea. Fugind din Marea Britanie de un tată abuziv și un trecut tulbure, Rose și cei patru copii ai ei călătoresc către o casă moștenită din vestul Statelor Unite. Călătoria o epuizează pe Rose și curând moare raspusa de boala. Pentru a rămâne împreună, copiii intenționează să ascundă moartea mamei lor până la a 21-a aniversare a celui mai mare fiu, Jack.

El și Jane de 19 ani, Billy de 18 ani și Sam, de 5 ani, trăiesc în saracie în timp ce își păstrează secretul față de lume. Când un avocat intruziv intră cu forța în viața lor, adevărul îngrozitor despre ceea ce se ascunde în vechea casă “Marrowbone” vine la lumină. Afectați de o prezență sinistră în conacul în care trăiesc, prietenia aliatului lor, Allie, devine singura lor speranță. “Marrowbone” ne arată că visurile de a scăpa de trecutul nostru pot duce adesea la coșmaruri mai înspăimântătoare.

Marrowbone este cel mai bine descris ca un film de dramă de groază. Deși răsuflarea a fost folosită în multe alte filme, povestea este una frumoasă. Îmi plac toate personajele în ea, Jack, Bill, Sam, sora (numele pe care l-am uitat); Allie, Tom, tatăl și mama, actul lor este foarte convingător. Peisajul din orașul mic / sat este atât de adorabil (locuiesc în oraș, deoarece orașul poate fi uneori plictisitor; poate că și acest film este getawayul meu de weekend).