Marlon (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Christopher Moynihan, Marlon Wayans
Actori: Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Marlon SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

s02e03

s02e04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

s02e09

s02e10


Sinopsis Marlon

De la creatorul şi producătorul Christopher Moynihan şi pe alocuri inspirat din viaţa protagonistului Marlon Wayans, comedia îl are în centru pe el, tată a doi copii şi un bărbat dedicat în totalitate familiei chiar dacă soţia sa a decis să divorţeze. Cu o relaţie menţionată nu o dată a fi mai bună decât în timpul căsniciei, el a reuşit ca împreună cu fosta sa soţie să aibă divorţul perfect şi a rămâne full-time în viaţa copiilor, sfaturile sale părinteşti dovedindu-se deseori o provocare pentru toţi cei din jur.

Marlon Wayans s-a nascut la data de 23 iulie 1972, in orasul New York, SUA. In prezent locuieste in orasul Los Angeles. In domeniul cinematografiei, el s-a afirmat ca actor, producator si scenarist. Este fiul lui Howell si Elvirei Wayans. Face parte dint-o familie numeroasa, avand nu mai putin de 9 frati si surori. Ca varsta, el este cel tanar dintre acestia. Numerosi membri ai familiei sale au fost implicati in lumea filmului, el fiind cel mai cunoscut dintre acestia.

La randul sau, are 2 copii cu prietena (partenera) sa Angelica Zackary: Howell Shawn și Zackary Arnai.

Este absolvent al Facultatii de Film din cadrul Universitatii Howard. In cinematografie, s-a remarcat in special in comedii. Ca actor, a debutat inca din anul 1988, avand rolul rolul unui pieton, in filmul „I”m gonna git you sucka”. Prima sa experienta in domeniul comediei s-a consumat intre anii 1990-1993, cand a jucat in serialul de comedie „In Living Color”, impreuna cu fratii sai Keenen, Damon si Shawn, precum si cu sora sa, Kim.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Marlon (2017)
Nota film
31star1star1stargraygray