Maria Magdalena – Mary Magdalene (2018) Online Subtitrat


Regia: Garth Davis
Actori: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: n/a


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Maria Magdalena – Mary Magdalene

Filme online 2018 Maria Magdalena – Mary Magdalene surprinde un portret autentic și umanist al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viață și o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice.

Pe măsură ce notorietatea grupului se răspândește și tot mai mulți sunt atrași să urmeze mesajul inspirat al lui Iisus, călătoria spirituală a Mariei o plasează în centrul unei povestiri care o va duce în capitala Ierusalimului, unde trebuie să se confrunte cu realitatea destinului lui Isus și locul ei în cadrul mișcării.

Drama biblică filme online 2018 Maria Magdalena – Mary Magdalene a adăugat distribuţiei un celebru actor de culoare. Nominalizatul la Oscar pentru 12 Years a Slave Chiwetel Ejiofor, anunţă Deadline.com. Acesta îl va interpreta în film pe apostolul Petru. Un rol interpretat de-a lungul timpului de actori ca Omar Sharif, Ken Stott, James Brolin şi Max von Sydow.

Ejiofor a mai avut roluri în SF-ul The Martian, remake-ul Secret in Their Eyes şi drama poliţistă Triple 9. Va apărea, în noiembrie, alături de Benedict Cumberbatch şi Tilda Swinton în adaptarea Marvel Doctor Strange.

În pelicula ce va reda povestea Mariei Magdalena o vom vedea în rol central pe Rooney Mara (The Social Network, The Girl With the Dragon Tattoo). Joaquin Phoenix va fi Isus.