Marele Maestru – The Grandmaster (2013) Online Subtitrat


Regia: Kar-Wai Wong
Actori: Tony Chiu-Wai Leung, Ziyi Zhang, Jin Zhang
An: 2013
Gen: Actiune, Biografie, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Marele Maestru – The Grandmaster (2013)

The Grandmaster spune povestea lui Ip Man, marele maestru de arte marțiale, un personaj care a trăit în China între 1893 și 1972 sub numele de Yip Kai-man și a fost antrenorul celebrului Bruce Lee.

Sunt mare fan al filmelor cu Kung FU, dar acesta este dezamagitor, credeam ca o sa fie ceva peste IP MAN-1 sau 2, dar din pacate m-am inselat. Acest film arata o latura personala si intamplari din viata privata a marelui maestru( master of Bruce Lee), dar sunt foarte slab conturate, sunt foarte ingramadite in film, nici nu am inteles de ce sa faci un asemenea film cand deja exista 2 filme bune daca nu foarte bune si urmeaza si partea a treia in curand cu acceasi distributie.

Este filmat bine; structura personajelor este ok; dar per total este un film dezamagitor; ce putea sa fie ceva splendid avand in vedere subiectul; mare pacat.

Totusi il recomand fanilor genului Kung FU si a celor ce doresc sa afle noi invataturi asiatice; pilde si gandire profunda. Din pacate actorul principal este doborat de efortul tehnicii Kung FU; nu are aceea naturalete al protagonistului din IP MAN.