Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Mana stanga a Domnului – The Left Hand of God (1955) Online Subtitrat


Regia: Edward Dmytryk
Actori: Humphrey Bogart, Gene Tierney, Lee J. Cobb
An: 1955
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mana stanga a Domnului – The Left Hand of God (1955)

La o misiune catolică în China, mult așteptatul “părinte O’Shea” se dovedește a fi un tip dur, îngrijorător de atrăgător pentru asistentul misiunii Anne.

Am crezut că acest film The Left Hand of God online subtitrat a fost caracteristic filmelor realizate după cel de-al doilea război mondial; în care bunătatea depășește răul; Hitler versus aliații. Credința simplă portretizată de sătenii chinezi și credința în biserica creștină; unde ei și publicul știau că Dumnezeu ar triumfa în cele din urmă; a fost fermecător și puțin naiv. Humphrey Bogart a interpretat un spectacol de masterat; folosind aptitudinile sale considerabile de a acționa pentru a ilustra preotul fals; care este depășit de situația în care se află și se răscumpără prin oferirea de altruistă a libertății sale de a salva satele și misiunea.

O castă puternică de actori experimentați împreună cu castul chinez a lucrat extrem de bine în acest film Mana stanga a Domnului online subtitrat. Dacă sunteți catolic; este tot ceea ce dorim de la biserica noastră. Credință sinceră; alături de oameni de convingere care cred fără îndoială că Hristos ar putea și ar putea interveni dacă ar fi fost întrebat. Acest film este o dovadă a charismei enorme a lui Bogart și a farmeului limpede.