Man with a Plan (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jackie Filgo, Jeff Filgo
Actori: Kali Rocha, Diana Maria Riva, Jessica Chaffin, Matt LeBlanc
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.8


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Man with a Plan SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E15:

S02E16:

S02E17:

S02E18:

S02E19:

S02E20:


Sinopsis Man with a Plan

Episodul pilot Man with a Plan online subtitrat care a difuzat în seara asta sub formă de rulouri dreapta la esența acestei jumătate de oră un serial TV de comedie, care are mama lui Marcy Burns (Kali Rocha) decide să se întoarcă la locul de muncă, la spital, care a angajat-o acum 16 de ani înainte de a da nastere ei ei mai întâi trei copii care sunt acum in varsta de aproximativ 5, 9 și 13.

Marcy are un soț iubitor pe nume Adam Burns (Matt LeBlanc), care deține propria afacere de contractare de construcții și pentru că el iubește soția și copiii lui este de acord să ajute mai mult cu Directiva pentru creșterea copiilor săi, astfel încât Marcy poate merge înapoi la locul de muncă și nu trebuie să ruleze gospodăria lor de una singură. Acesta este un complot destul de simplu, iar cei trei copii par a fi destul de copii normali sănătoși.

Doar dacă nu sunt lipsesc ceva ce pur și simplu nu văd cum această relație de familie cu doi părinți plecați la muncă; creșterea trei copii va face pentru o bună săptămână umor și de săptămână. Apreciez că publicul nu trebuie să se aștepte prea mult de la primul episod pilot exprimate de sprijin este introdus treptat; cum ar fi să stea acasă feminine ca tatăl pe nume Lowell (Matt Cook); mama morocănos pe nume Marie Faldonado (Jessica Chaffin) care se ridica pe fiul ei; chiar gruffer de ea;