Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Mamma Mia Here We Go Again (2018) Film Online Subtitrat in Romana


La zece ani dupa ce Mamma Mia! Filmul a cumulat incasari de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteti invitati sa va intoarceti in Kalokairi, magica insula a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cantecele formatiei ABBA. Distributia originala a primul film se intoarce, de asemenea, si lor li se alatura nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).

Mamma Mia Here We Go Again online subtitrat e produs de Judy Craymer si Gary Goetzman, care au produs si primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea si producatoarea muzicalului-blockbuster international.

Ol Parker, scenaristul emotionantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul si regizorul acestei continuari Mamma Mia Here We Go Again online subtitrat, dupa o poveste scrisa de Catherine Johnson, Richard Curtis si el insusi. Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus se intorc, de asemenea, pentru a compune cantecele si versurile, dar si ca producatori executivi. Alaturi le stau, tot in calitate de producatori executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis si Nicky Kentish Barnes.


Titlu Romania: Mamma Mia! O luam de la capat
Titlu original: Mamma Mia! Here We Go Again
Regia: Ol Parker
Actori: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare