Mame bune și nebune 2 – A Bad Moms Christmas (2017) Online Subtitrat


Regia: Jon Lucas, Scott Moore
Actori: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
An: 2017
Gen: Aventura, Comedie, Craciun
IMDB: 5.7


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mame bune și nebune 2 – A Bad Moms Christmas

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

Mame bune și nebune 2/A Bad Moms Christmas (2017) are șanse să placă nu atât pentru umorul adeseori… silly cu care e presărat, nici pentru momentele licențioase, ci pentru faptul că ajunge la spectator într-un mod mult mai profund – atinge o coardă sensibilă prin prezentarea (adeseori exacerbată) a avatarurilor (dar și a satisfacțiilor) pe care relația mamă-fiică le presupune.

Spectatorii se vor recunoaște măcar parțial în situațiile prezentate cu umor în film, iar urmărirea lui poate funcționa ca un catharsis. În orice caz, Mame bune și nebune 2 e un feelgood movie.

A Bad Moms Christmas cu siguranță ne introduce în atmosfera de Crăciun și o face descrețindu-ne fruntea îngândurată. La perspectiva eforturilor pe care pregătirea sărbătorilor le presupune.

Anul trecut, Cinemagia scria despre Bad Moms că „Mamele reuşesc să ţi se bage pe sub piele şi să-ţi spună. Convingător, că de restul familiei nu se va alege praful. Dacă tu iei o pauză de la organizarea unei vieţi „perfecte”. Anul acesta, lucrurile nu s-au schimbat, îndemnul rămâne în picioare.