Mama cu orice pret – Chori Chori Chupke Chupke (2001) Online Subtitrat


Regia: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla
Actori: Salman Khan, Rani Mukerji, Preity Zinta
An: 2001
Gen: Drama, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mama cu orice pret – Chori Chori Chupke Chupke

La scurt timp dupa casatorie, Raj (Salman Khan) si Priya (Rani Mukherji) afla ca vor avea un copil. Bucuria lor insa se transforma in tristete atunci cand Priya pierde sarcina si afla ca nu mai poate avea copii. In aceste conditii, cuplul se gandeste sa apeleze la o mama purtatoare. In timpul unei calatorii de afaceri, Raj gaseste femeia dispusa sa accepte conditiile lor, numai ca exista doua probleme: ea este prostituata si se va indragosti de Raj…

Acesta este un film foarte frumos, cu o poveste bună, actori grozavi și cântece grozave. Cinematografia a fost din păcate rău. Unul dintre cele mai slabe puncte ale filmului este lanțul enervant de secvențe copiate de la Pretty Woman. De ce? Te doare să încerci ceva original, Abbas? Mustan? Oricine?

Filmul Chori Chori Chupke Chupke este despre un cuplu nou casatorit, Raj si Priya (Salman – Rani). Priya nu poate concepe după un accident pe care l-a avut în timpul sarcinii anterioare și în cele din urmă decide să folosească o mamă surogat care îi va duce copilul. O aleg pe Madhubala, o prostituată vulgară jucată de Preity Zinta. Filmul Chori Chori Chupke Chupke nu este cu adevărat realist, adică, nu este mai ușor să adopți? Și chiar dacă aleg o fată, înseamnă că femeia trebuie să doarmă cu ei? Ai auzit de inseminare? Oricum, cred că dacă scriitorii ar fi auzit despre toate astea, filmul nu ar fi fost făcut, așa că conceptul este aparent intenționat.

PortalulTauTV.com
Mama cu orice pret - Chori Chori Chupke Chupke (2001) Online Subtitrat in Romana
Chori Chori Chupke Chupke (2001)
Editor's Rating:
3