Magie în lumina lunii – Magic in the Moonlight (2014) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Romantic
Producator(i): Woody Allen
IMDB: 6.6
Regia: Woody Allen
Actori: Colin Firth, Emma Stone, Marcia Gay Harden


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Magie în lumina lunii – Magic in the Moonlight (2014)

Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puțini știu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorțos cu o părere excelentă despre sine.

Cu un dinte împotriva escrocilor din lumea spiritismului; Stanley acceptă o “misiune” pe Coasta de Azur; unde ajunge la reședința familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvăzătoarea Sophie (Emma Stone). Doar că magia sudului Franței; frumusețea lui Sophie și bănuiala că poate tânăra nu este o impostoare îl vor face pe Stanley să-și schimbe punctul de vedere asupra situației.

Mi-a placut extrem de mult. Este un film care pune intrebari serioase, sub masca ironiei si amuzamentului (pentru ca e si foarte nostim).

De exemplu: Avem nevoie de iluzii ca sa fim mai fericiti sau e mai bine sa fii lucid si sa respingi tot ce este neclar; tot ce nu a fost inca dovedit stiintific? Cat de mult trebuie sa te minti pe tine insuti si sa iti pui mana pe ochi ca sa ai liniste sufleteasca si sa te bucuri de viata? Este mai buna o iluzie fermecatoare decat o certitudine dezagreabila; care te face nefericit?