Magicienii – The Magicians (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Scott Smith
Actori: Summer Bishil, Stella Maeve, Edwin Perez, Arjun Gupta, Hale Appleman, Jason Ralph
Anul: 2016
Gen: Drama, Fantezie, Seriale Online
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Magicians SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Sinopsis Magicienii – The Magicians

Acțiunea serialului The Magicians se desfășoară în New York, unde există oameni care fac magie, cumva la vedere, iar apoi apare Universitatea Brakebill, care este ascunsă într-o zonă ce poate fi numită Triunghiul Bermudelor din nordul statului New York. Un loc foarte magic. Este un fel de universitate de top, plină de studenți foarte serioși, dar este magică și diferită de orice loc pe care l-ați văzut.

„Serialul Magicienii pune întrebarea – dacă seria Harry Potter s-a terminat când personajele au absolvit liceul, ce s-ar întâmpla cu Harry Potter dacă ar merge la facultate?” Această analogie este oferită de Sera Gamble (Supernatural), producătoarea executivă a serialului „The Magicians”, transmis pe Syfy şi bazat pe trilogia best-seller scrisă de Lev Grossman.

Producătorul executiv John McNamara adaugă într-un interviu cu publicația Empire: „Ce a făcut Lev este unic. A luat personaje complexe, interesante, personaje din 2016 le-a pus într-o lume cu totul fantastică, extrem de imaginativă și populată cu fantezie. Și urmăm regula lui că magia nu este niciodată adevărata soluție la dilema emoţională a unui personaj. Magia nu îmbunătăţeşte situaţia. De fapt, ea face lucrurile mai complicate, într-un mod ciudat. O să arătăm că, da, fantezia este amuzantă, dar poate şi să-ţi afecteze emoțiile până la punctul în care nu mai e distractivă…”

Printre cititori a fost şi Sera Gamble. „Este o carte despre care am simţit că a fost scrisă pentru mine. Sunt un fan al fantasticului, a lui Harry Potter, Narniei şi „Urzelii tronurilor”. Cărțile lui Lev merg sută la sută pe cont propriu, ca poveste fantastică ancorată în contemporan, dar are şi acel nivel la care se aduce un omagiu conștient marilor lucrări fantasy care venit înaintea lor”, spune ea cu entuziasm.

PortalulTauTV.com
Magicienii - The Magicians (2015) Online Subtitrat in Romana
The Magicians (2015)
Editor's Rating:
4