Madam Secretary (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Barbara Hall
Actori: Téa Leoni, Tim Daly, Patina Miller, Geoffrey Arend, Erich Bergen
An: 2014
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Madam Secretary SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E15:

S04E16:

S04E17:

S04E18:

S04E19:

S04E20:

S04E21:

S04E22:


Sinopsis Madam Secretary

Téa Leoni revine în atenție cu acest serial Madam Secretary online subtitrat despre un Secretar de Stat (echivalentul Ministrului de Externe în administrația americană) fictiv. Elizabeth Faulkner McCord, nu trebuie să aibă grijă de complicata politică externă a SUA, ci și să jongleze și cu obligațiile unei complexe vieți de familie.

O știm din serialul acela foarte popular în anii ‘90, „Adevărul gol-goluț“, în care o juca pe fermecătoarea și amuzanta Nora Wilde. Dar o mai știm și din postura de soție a năbădăiosului David Duchovny, cu care a avut un mariaj de 17 ani din care au rezultat doi copii frumoși.

Anii au trecut și simpatica actriță a ajuns la pragul celor 50 de ani, cu o nouă provocare artistică. Din 2014, Tea Leoni s-a întors la rolurile de televiziune, ca eroină principală a serialului politic, difuzat de CBS.

Téa Leoni revine în atenţia publicului larg cu acest serial despre un Secretar de Stat (echivalentul Ministrului de Externe în administraţia americană) fictiv. Elizabeth Faulkner McCord, nu trebuie doar să aibă grijă de complicata politică externă a SUA, ci şi să jongleze şi cu obligaţiile unei complexe vieţi de familie. Dacă vă plac serialele despre viața politică, ăsta e de trecut pe listă.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Madam Secretary (2014)
Nota film
41star1star1star1stargray