Madagascar 3 Europe’s Most Wanted (2012) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Madagascar 3 Fugăriți prin Europa
Regia: Eric Darnell, Tom McGrath
Actori: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Anul: 2012
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 93 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Madagascar 3 Europe’s Most Wanted

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotămița Gloria și girafa Melman încă se luptă să-și găsească drumul înapoi spre casă in animatia Madagascar 3 Europe’s Most Wanted online subtitrat, în iubitul lor New York, însoțiți, desigur, de Regele Julien și de Maurice și Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noștri eroi îl reinventează, în stil Madagascar, evident!

M-am uitat cu o anume tragere de inima nu ma asteptam la mare lucru dupa recenziile voastre.Ei bine,am ramas surprins,mi-a placut,m-a distrat,am ras bine,spre deosebire de Ice Age ultimul unde doar am zambit la unele faze.Mi-au placut toate personajele,ma bucur ca pinguinii apar mai des,ce mi-a displacut a fost realizarea pt 3D care inca imi mentin parerea ca 3D-ul strica filmele.Au fost ceva faze exagerate pe care nu am putut sa le suport chiar daca e o animatie cu animale.Ce pot sa zic,chiar mi-a placut.

O continuare buna, reusita si aceasta parte a treia, la capitolul faze haioase\amuzante mi s-a parut mult mai slab ca primele doua parti insa compenseaza la scenariu’ avand o poveste mult mai frumoasa, captivanta, reusita (etc), decat primele doua parti (trilogia in opinia mea se incheie foarte bn)……..o animatie fara limita de varsta care cu siguranta merita vizionata (si savurata).

O noua animatie super-reusita Madagascar 3 Fugăriți prin Europa online subtitrat, si tot odata un spectacol vizual de exceptie. Superbe unele cadre, extrem de reusite, sunt convins ca acest film ar fi aratat de vis in 3D. A fost cel putin la fel de bun ca primele 2 parti, la fel de comic si de atractiv.