Madagascar (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Eric Darnell, Tom McGrath
Actori: Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer
An: 2005
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Madagascar

Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York, naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar online subtitrat. Vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă! Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith conduc o distribuție de mari vedete care își împrumută vocea acestor animale haioase. Intre care un cvartet de pinguini puși pe rele și legiuni întregi de lemurieni, în frunte cu extraordinarul Rege Julien. MADAGASCAR este un film de familie excelent, cu un umor dezlănțuit, de care nu vă veți mai sătura!

“De departe cel mai amuzant aspect al acestui mozaic animat frenetic si colorat sunt pinguinii sociopati, adevarate piese de rezistenta.” Andrei Cretulescu, Critic de film

Madagascar 2015 este o comedie de animaţie care sigur te va face să râzi cum nu ai mai făcut-o de mult. Pe scurt, filmul prezintă povestea lu Alex, Marty; Melman şi Gloria (un leu, o zebră, o girafă şi un hipopotam). Patru animale de la zoo care pornesc în căutarea libertăţii. Destinul îi duce în situaţii extrem de comice din care cei patru vor învăţa că prietenia este mai presus decât multe altele. O prezenţă extrem de comică în acest film sunt pinguinii, adevăraţi sociopaţi care nu se dau înlături de la nimic.

O animatie cate parodiaza fobiile citadinilor,New York-ul fiind exemplul perfect. Regret insa, aceasta animatie comedie nu este chiar pe gustul meu. Singurele faze amuzante au fost, in opinia mea; Statuia Libertatii in varianta Madagascar si mai ales aluzia la filmul Cast away.