Mad Max Drumul furiei – Mad Max Fury Road (2015) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: George Miller, Brendan McCarthy
IMDB: 8.1
Regizor(i): George Miller
Actori: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mad Max Drumul furiei – Mad Max Fury Road

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral și aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur și să nu iși facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie.

În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman și Rosie Huntington-Whiteley.

Lansat în 2015; Mad Max: Fury Road a fost un succes total – filmul a strâns sute de milioane de dolari la box office; a uimit criticii – e un sequel iesit din tiparul reboot-urilor şi blockbusterelor create să satisfacă toate categoriile de vârstă – şi a primit şase premii Oscar. Încă două filme ale seriei au fost confirmate anul trecut de Charlize Theron; care a menţionat că scenariile sunt deja finalizate şi au ca bază poveştile de origine ale lui Max şi Furiosa. Un articol al publicaţiei The Sydney Herald arată însă că franciza a intrat într-un război legal ce face nesigură; pentru moment; producţia celor de-al cincilea şi al şaselea filme Mad Max.