Mad Max Beyond Thunderdome (1985) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Mad Max Cupola tunetului
Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: Terry Hayes, George Miller
IMDB: 6.3
Regizor(i): George Miller, George Ogilvie
Actori: Mel Gibson, Tina Turner, Bruce Spence


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mad Max Beyond Thunderdome

Mad Max Cupola Tunetului (Mel Gibson) descinde de aceasta data in orasul Bartertown pentru a descoperi niste posesiuni furate. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului. Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte. Master este un pitic al carui geniu tehnologic subjuga Bartertown si al carui protector este Blaster (Paul Larsson).

Mad Max Cupola Tunetului va trebui pana la urma sa se lupte pe viata si pe moarte in spectaculoasa arena a gladiatorilor din oras – Thunderdome. Filmul e plin de surprize – cea mai mare fiind evolutia lui Max insusi de la un personajul singuratic clasic la unul profund, extrem de credibil. Telespectatorii vor avea bucuria sa descopere pe coloana sonora a filmului hitul “We Don’t Need Another Hero”, interpretat de Tina Turner.

Cincisprezece ani după ce a învins Doamne Humungus, Mad Max Cupola Tunetului traversează deșertul australian în vagon trasă de cămilă. Când este atacat de un pilot pe nume Jedediah și fiul său într-un Transavia PL-12 Airtruk, furtul vagon și bunurile lui. Continuând pe jos, Max urmează urmele lor în Comunitate ponosit de Bartertown. În timp ce intrarea a refuzat la început. Max este fondatorul și conducătorul Bartertown adus în fața, nemilos Aunty entității. Ea oferă aprovizioneze vehiculelor și echipamentul său, dacă el completeaza o sarcină pentru ea.

Aunty explică faptul că Bartertown metan depinde de o rafinărie brut alimentat de fecale de porc. Care este condus de un pitic și garda sa de corp uriaș numit Maestru Blaster.